Om oss

Velkommen til Ungdomsfondet!

Ungdomsfondet er en stiftelse som ble etablert for å oppfordre og belønne ungdom som engasjerer seg i økonomisk aktivitet og nyskaping. Hvis du er mellom 15 og 25 år, er Ungdomsfondet til for deg. Vi ønsker å gi unge mennesker hjelp med å komme i gang med interessante prosjekter i sitt nærmiljø. Det trenger heller ikke å ha med næring og vinning å gjøre, men kan dreie seg om å starte opp interessante tilbud for andre unge i din by eller bygd.

Vi tilbyr hjelp, råd og økonomisk støtte. Ta gjerne kontakt for en uformell konsultasjon som kan lede videre til en prosjektpresentasjon eller søknad som vi kan vurdere. Selv om du har gode ideer, kan det alltid være lurt å få inn innspill om vanskelige spørsmål vedrørende beskatning, regnskap, rekruttering av medarbeidere, osv. Det er spesielt viktig at nye bedrifter kjenner gjeldende lover og regler og at man vet om de mulighetene til støtte som foreligger. Vi ønsker at ditt prosjekt skal bli vellykket.

De områdene vi er mest interesserte i og har reservert størstedelen av våre midler for er entreprenørskap, innovasjon, bedriftsdannelse, kulturprosjekter som festivaler, spel og mønstringer og tiltak som kan gi et bedre nærmiljø eller fritidstilbud for ungdom.

For å kunne få denne støtten må du være mellom 15 og 25 år, selv om søknader fra de som er under 15 (men over 13) og over 25 (men under 27) unntaksvis kan bli vurdert. Du må ha utarbeidet en grundig forretningsplan (vi kan hjelpe deg med dette) og ha evnen til å presentere dine planer for vårt styre og svare på spørsmål. Selv for tiltak som ikke har noe profittmotiv er det viktig at du viser at du har tatt hensyn til alle relevante økonomiske faktorer. Det som belønnes er kombinasjonen av nytenkning, potensial og solid planlegging.

Navn

E-post

Substans

Beskjed